Epizode (2011)

Episodes (Originalni naziv)

komedija

Britanski komičarski duo supružnika stižu u Holivud kako bi snimili novu verziju svoje hit

 
Režija: James Griffiths
Scenarij: David Crane, Jeffrey Klarik
Uloge: Matt LeBlanc, Stephen Mangan, Tamsin Greig, Edward Lemont

Filmografija

Serija nastala iz pera hvaljenog para scenariste D. Krejna ("Prijatelji") i Dž. Klarika ("Lud za tobom"). Zvezda M. LeBlan tumači preteranu verziju samog sebe, a u glavnim ulogama pojavljuju se T. Grig i S. Mangan. Ova urnebesno smešna komedija daje nam da zavirimo iza kulisa holivudskog ludila. Više nikada nećete gledati televiziju na isti način.

Šon (S. Mangan) i Beverli (T. Greig) srećan su engleski bračni par i uspešni tvorci britanske hit TV-serije. Čini se da im je život ispunjen, sve dok ih izuzetno moćan i harizmatičan predsednik američke televizijske mreže ne nagovori da se presele u Los Anđeles kako bi snimili varijantu svoje serije za američku televiziju. Prepun je hvale i obećava da ništa neće promeniti. Međutim, sve kreće naopako čim Šon i Beverli stignu u Los Anđeles. Otkrivaju da predsednik mreže nikad i nije vidio njihovu seriju.

Da stvari budu gore, insistira na tome da zamene svoga brilijantnoga glavnog glumca (R. Grifits), školovana šekspirijanskog glumačkog veterana LeBlanom! Šon i Beverli su zgroženi. Za ulogu mudrog, rečitog direktora elitnog internata za dečake mreža želi Džoija??? Ali oni nemaju nikakvog uticaja na tu odluku. LeBlan dobija ulogu, a Šon i Beverli ubrzo se nađu u komplikovanom trouglu koji preti da razori ne samo njihovu seriju nego i brak.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >