Čistilište u predgrađu (2011)

Suburgatory (Originalni naziv)

komedija

Buntovna šesnaestogodišnjakinja pokušava da se prilagodi životu u predgrađu

 
Režija: Ken Whittingham, Alex Hardcastle
Scenarij: Emily Kapnek, Corinne Marshall
Uloge: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Rex Lee

Filmografija

Samohrani otac George Altman nastoji odgajati 16-godišnju kćer Tessu u velikom gradu. Kada otkrije kondome u njezinoj sobi, zaključi da je vrijeme da se presele u zdravije okruženje: predgrađe.

Uređeni travnjaci, kućice po meri, debele usne, male plastične operacije noseva. Dobro došli u predgrađe, raj za mnoge. Ali za jednu tinejdžerku iz Nju Jorka predgrađe predstavlja jedinstvenu verziju pakla. Sa motociklističkim čizmama i prevelikim ruksakom, 16-godišnja Tesa lako se snalazi u urbanoj džungli u kojoj je odrasla. Pa kad se sa ocem preseli tamo gde je sve zelenije, zapadne u neku vrstu kulturnog šoka. Tesa je jedini pešak u svetu gde sve voze mame vozači u vrhunski opremljenim terencima. Tesa nema ništa od toga, odrasla je sa samohranim ocem i tako joj se i sviđa.

Hoće li Tessa promeniti predgrađe ili će ono promeniti nju? Ima li ova dvočlana porodica zaista manje od drugih, ili možda ima više? "Čistilište u predgrađu" porodična je komedija koja nas uči da ne osuđujemo naše susede dok nismo obrađivali baštu u njihovim klompama.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >