Sve će biti u redu (2010)

Everything Will Be Fine (Originalni naziv)

triler drama

Slavni reditelj nehotice otkrije prljavu tajnu državnog vrha

 
Režija: Christoffer Boe
Scenarij: Christoffer Boe
Uloge: Jens Albinus, Igor Radosavljevic, Marijana Jankovic, Thomas Hoite Meersohn

Filmografija

Filmski reditelj pobegne s mesta automobilske nesreće i o tome nikoga ne obavesti u strahu od posledica za svoj novi film. Ubrzo otkrije da čovek kojeg je pregazio skriva opasnu tajnu koja može srušiti državnu vlast...

Renomirani filmski reditelj Jacob Falk nervozan je i iscrpljen jer mu ističe krajnji rok da dovrši novi scenario. Trenutno smirenje pronalazi samo u uzbuđenju i radosti što će sa svojom suprugom Helenom uskoro usvojiti dete. Vozeći kući nakon napetog sastanka sa svojim producentom, Falk pregazi pešaka i pobegne s mesta nesreće na mračnom šumskom putu u okolini Kopenhagena. Ostavio je teško povređenog čoveka da leži na putu i na najbližoj benzinskoj stanici anonimno obavestio policiju o nesreći. U strančevoj aktovci Falk nalazi šokantne fotografije stranih zarobljenika koje naizgled terorišu danski vojnici.

Kad se poveri sestri Siri, koja radi za dansku televiziju, ona ga upozori da te značajne fotografije predstavljaju izuzetnu opasnost. Falk se još više uznemiri kada ga reporter prisili da oda od koga je dobio fotografije. Falk posumnja u policijsko zataškavanje kad otkrije da je anonimna dojava o nesreći proglašena lažnom uzbunom jer na putu niko nije pronađen. A kada fotografije nestanu iz njegovog automobila, posumnja u političku zaveru. Falk postaje sve više paranoičan i prestrašen i pomahnitalo kreće u potragu za rešenjem tajne o fotografijama i čoveku koji ih je imao.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >