Nečasni (2006)

Infamous (Originalni naziv)

drama kriminalistički biografski

Pišući delo svog života ekscentrični pisac Kapot zbližava se sa osuđenim ubicom

 
Režija: Douglas McGrath
Scenarij: Douglas McGrath, George Plimpton
Uloge: Sigourney Weaver, Toby Jones, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, ...

Filmografija

Pratimo istraživanje smrti četvoročlane porodice iz Kanzasa 1959. godine na kojem uz policiju radi i Kapot (Tobi Džons), a pomaže mu dugogodišnja prijateljica Harper Li (Sandra Bulok). Nakon hapšenja dvojice osimnjičenih Kapot se zbližava s jednim od njih te počinje rad na romanu poznatom kao "Hladnokrvno ubistvo". Film prati šestogodišnju istragu ekscentričnog Kapota koji radi na delu svog života. Uz vernu prijateljicu, dobitnicu Pulicerove nagrade Nel Harper Li on pokušava izvući što je više moguće materijala iz osećajnog osuđenog ubice što će mu ugroziti karijeru.

Tobi Džons predvodi znanu glumačku ekipu u kojoj su Sandra Bulok, Danijel Krejg, Gvinet Paltrov, Sigurni Viver, Džef Danijels, Izabela Roselini i Piter Bogdanovič u pametnom, dirljivom i zapanjujućem filmu o opsesiji.

Godina je 1959. Celi Menhetn je bio jedna velika zabava, a od svih zvezda niko nije sjajio jače od Trumana Kapota. Tada je video jedan članak u Njujork Tajmsu i za Kapota je zabava bila završena. Uronio je u slučaj ubistva koje ga je inspirisalo za njegov slavni roman "Hladnokrvno ubistvo" i dovelo do grozničavog odnosa s jednim od ubica. Ali to nije cela priča.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >