Kikbokser 4: Napadač (1994)

KICKBOXER 4: THE AGGRESSOR (Originalni naziv)

akcija

Saša Mičel osvećuje se zločincu Tongu Pou

 
Režija: Albert Pyun
Scenarij: Albert Pyun
Uloge: Sasha Mitchell, Nicholas Guest, Michele Krasnoo, Brad Thornton, ...

Filmografija

Legendarni borac Dejvid Sloan (Saša Mičel) polako trune zatvoren u zatvoru. Ali vlasti pristaju da ga puste pod uslovom da ih odvede u neosvojivo meksičko utvrđenje prikrivenog zločinca Tonga Poa, koje čuvaju opasni stražari, a nastanjuju brojne seksualne robinje. Sloanov se motiv krije u činjenici što je Tong Po, svetski prvak borilačkih veština, zarobio njegovu suprugu, pa je spreman na sve kako bi izravnao račune.

Zatvoren u zatvoru, legendarni borac Dejvid Sloan (Saša Mičel) polako trune i nestaje iz sećanja ljudi koji su ga poznavali. Do preokreta dolazi nakon što vlasti pristaju da ga puste pod uslovom da ih odvede u neosvojivo meksičko utvrđenje prikrivenog zločinca Tonga Poa, koju čuvaju opasni stražari, a nastanjuju brojne seksualne robinje.

 
Sloanov se motiv krije u činjenici što je Tong Po, svetski prvak borilačkih veština, zarobio njegovu suprugu, pa je  spreman na sve kako bi izravnao račune. Poov turnir borilačkih veština, na koji su pozvani samo pravi majstori, omogućiće Sloanu da ostvari svoju osvetu.
 
Četvrti nastavak uspešnog akcionog serijala "Kikbokser" svim će fanovima iskonske borilačke akcije omogućiti 90 minuta čistog užitka u gledanju pravih majstora na delu. Saša Mičel svojom gipkošću i okretnošću pokazuje kako nimalo ne zaostaje za legendarnim Žanom Klodom Van Damom, zvezdom prvog dela. Režiser Albert Pajun znalački režira kako scene borbi, tako i one sa manje akcije a više napetosti pa je rezultat uzbudljiv akcioni film čije su sve komponente odlično odrađene.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >