Čiča Miča (ne)srećna je priča (2006)

Happily N'Ever After (Originalni naziv)

komedija animirani porodični

Panika u Zemlji Bajki zavlada kad zla maćeha odluči dati svim pričama nesrećni završetak

 
Režija: Yvette Kaplan, Paul Bolger
Scenarij: Robert Moreland, Douglas Langdale
Uloge: George Carlin, John Di Maggio, Andy Dick, Sigoruney Weaver, ...

Filmografija

Od Džona H. Vilijamsa, producenta "Shreka“, "Shreka 2“ i "Shreka 3“, stiže nam još jedna neobična komedija koja se poigrava s bezvremenskim pričama dajući im drugačiji zaplet, a gledaocima svih generacija nudi odličan provod.

U Zemlji Bajki nekad je sve bilo kako treba biti - Pepeljuga odlazi na bal, Zlatokosa raspušta svoju kosu, a uspavana lepotica upravo dobija svoj poljubac. Sve je bilo pod kontrolom, no tada čarobnjak, koji održava ravnotežu između dobra i zla, odlazi na odmor, a njegovi pomoćnici naprave grešku. Pepeljugina zla maćeha dočepa se čarobnog štapića s namerom da zavlada Zemljom Bajki te svim pričama podari nesrećni završetak. Pepeljugi, Trnoružici, patuljcima i ostalima likovima iz bajki sada preostaje izboriti se za svoj srećan kraj.

 "Čiča Miča…“ vizualno je zapanjujuća. Poznati likovi jednako tako poznatih bajki osavremenjeni su uz poslednja dizajnerska i tehnološka postignuća sveta animacije, a kako bi sve završilo srećno i kako bi svi segmenti crtića funkcionisali besprekorno, pobrinuli su se holivudski glumci poput Sigurni Viver, Sare Mišel Geler, Endija Dika… ili, u našem slučaju, hrvatska poznata imena - Jasna Palić Picukarić, Hrvoje Klobučar, Filip Jurčić, Ozren Grabarić, Zlatan Zuhrić, Jasna Bilušić, koji su pozajmili glasove u hrvatskoj sinhronizovanoj verziji.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >