Opsednuti (2002)

Obsessed (Originalni naziv)

triler drama

Jenna Elfman opsesivno je vezana za svog ljubavnika Sama Robardsa

 
Režija: John Badham
Scenarij: Matthew Tabak
Uloge: Jenna Elfman, Sam Robards, Kate Burton, Mark Camacho

Filmografija

Policija uhapsi doktorku Elenu Roberts (Jenna Elfman) zbog navodnog maltertiranja hirurga Davida Stillmana (Sam Robards). Elena ispriča svojoj advokatkinji Sari Miler (Kate Burton) kako je upoznala šarmatnog Davida i započela s njim strastvenu vezu ne znajući da je oženjen...

Snažno lupanje dovodi lepu mladu devojku Elenu Roberts (Jenna Elfman) do vrata svoga skromnog čikaškog stana. Na njeno iznenađenje, dva policajca je odmah uhapse. Elena se u zatvoru sprijatelji sa Šarlotom (Lisa Edelstein), ironičnom novinarkom koja je pritvorena zbog nepoštovanja suda.

Elena joj ispriča svoju priču: Na bostonskom aerodromu pre dve godine, zgodni i ugledni neurohirurg dr. David Stilman (Sam Robards) ponudio je Eleni prevoz do hotela u kojem će prisustvovati zdravstvenoj konferenciji. Tokom večere među njima se razvila snažna privlačnost. David je molio Elenu da nastave da se viđaju u Čikagu uprkos tome što je oženjen... Ali nakon nekog vremena pozvao je policiju kazavši im da Elena uznemirava njegovu porodicu.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >