Ljubav jedne žene (1999)

Tumbleweeds (Originalni naziv)

komedija drama

Meri Džo i njena ćerka stižu u mali priobalni gradić

 
Režija: Gavin O'Connor
Scenarij: Gavin O'Connor
Uloge: Janet McTeer, Kimberly J. Brown, Jay O. Sanders, Gavin O'Connor

Filmografija

Nesputana, četiri puta udata Meri Džo i njena dvanaestogodišnja ćerka odlaze na put iz Mizurija prema San Dijegu u potrazi za novim domom, ljubavi i životom u ovoj neodoljivoj priči o neslomljivoj vezi između majke i ćerke.

Mery Dž Voker prvi se put udala sa sedamnaest godina te je nakon toga imala još tri muža i brojne momke. Svaki put kada joj veza propadne, ona se seli sa ćerkom Ejvom u potrazi za novim domom, ljubavlju i životom. Upravo tim istim, iskušanim putem, bežeći nakon prekinute veze, Meri Džo i Ejva stižu u tihu priobalnu zajednicu Starlajt Biča, blizu San Dijega u Kaliforniji. Ejva se upisuje u školu gde sa lakoćom sklapa prijateljstva, a Meri Džo pronalazi posao u firmi za obezbeđenje koju vodi čudan gospodin Kamings.

Tamo se sprijateljuje sa dobroćudnim i zabavnim Lorijem Pendeltonom i Dejnom, dragim i inteligentnim muškarcem koji takođe postaje i Ejvin prijatelj. Ejva priželjkuje da će možda ovaj put njena majka i ona živeti same, bez destruktivne prisutnosti još jednog loše odabranog momka. Njihova novootkrivena nezavisnost ne potraje dugo jer Meri Džo ubrzo ulazi u vezu sa Džekom Rensonom, mišićavim vozačem kamiona kog su upoznale na putu u Kaliforniju...


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >