Štiklama do vrha (2008)

Lipstick Jungle (Originalni naziv)

komedija drama

Serija prati privatni i poslovni život tri moćne i nerazdvojne prijateljice

 
Režija: Timothy Busfield, Jay Chandrasekhar, ...
Scenarij: Candace Bushnell, Eileen Heisler , DeAnn Heline
Uloge: Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price, Paul Blackthorne, ...

Filmografija

Dramska komedija koja prati tri uspešne prijateljice dok se nose sa svim problemima života na visokoj nozi. Producentkinja filmova Vendi (Bruk Šilds) na sve moguće načine pokušava uskladiti karijeru i porodicu. Niko (Kim Rejver, "24“) urednica je popularnog modnog časopisa, a cilja na položaj glavne direktorke. Slobodoumna dizajnerka Viktori (Lindzi Prajs, "Beverly Hills 90210“) pokušava ostvariti svoje snove i putem pronaći "onog pravog“. Ove se tri moderne Njujorčanke humorom i unutarnjom snagom međusobno potpomažu kroz sve uspehe i suze koje su sastavni deo života u Njujorku.

Prema bestseleru američke kniževnice Kandans Bušnel ("Seks i grad“) "Lipstick Jungle“, snimljena je izvanredna duhovita drama „Štiklama do vrha“ koja prati privatne i profesionalne živote prijateljica, uspešnih poslovnih žena. Popularna serija zabeležila je uspeh na čak četrdeset i pet svetski poznatih televizijskih kuća, a kupovinom svih epizoda i RTL se je našao se  na popisu tih zemalja.

Tri snažne i ambiciozne žene glavne su protagonistkinje serije. Zagarantovana uzajamna podrška uveliko im pomaže na trnovitom životnom putu, u ludom, romantičnom te ponekad zastrašujućem Njujorku. Viktori Ford (Lindzi Prajs) vrhunska je modna dizajnerka koja želi ostvariti svoje snove i upoznati “gospodina pravog“. Niko Rajli (Kim Rejver) glavna je urednica časopisa "Bonfire“, a njen glavni cilj je postati Predsednica uprave, dok Vendi Hili (Bruk Šilds) je bivša predsednica filmske kompanije koja se nedavno upustila u privatne producentske vode te svim silama pokušava pronaći ravnotežu između porodice i karijere. Serija je podeljena po poglavljima pa je tako svaka nova epizoda i novo poglavlje o upornim i snažnim ženama.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >