XXL Detektivi: Crni i belo (1991)

EXTRALARGE: BLACK AND WHITE (Originalni naziv)

akcija komedija

Detektiv Kostelo sa svojim tamnoputim kolegom rešava slučaj krađe senatorovog sata.

 
Režija: Enzo G. Castellari
Scenarij: Marco Barboni, Alessandro Moretti
Uloge: Bud Spencer, Philip Michael Thomas, Lou Bedford, Friedrich von Thun, ...

Filmografija

Proslavljeni Bud Spencer u ulozi Džeka Kostela, privatnog detektiva koji rešava najteže policijske zadatke, a kojem u tome pomaže i njegov tamnoputi kolega Vilie Dumas kojeg glumi Filip Mihael Tomas poznat po ulozi detektiva u akcijskom serijalu Miami Vice.

 .Privatni detektiv Džek Kostelo (B. Spencer), zbog krupne građe zvan Ekstralarge, živi i radi u Miamiju, gde ga smatraju najboljim u svome poslu. Privatno je veliki obožavatelj jazza i amaterski saksofonist. Budući da ništa ne prepušta slučaju, njemu se dodeljuju najteži policijski zadaci koje on uspešno obavlja sa svojim kolegom Viliejem Dumasom (P. M. Thomas). Uz Vilieja, na Džekovoj je strani uvek i policijski poručnik Sam (L. Bedford).
Detektiv Džek Kostelo ustanovi da ga netko prati. Kada se suoči sa neznancem, sazna da se on zove Dumas. Prijateljski raspoložen, Dumas govori engleski sa jakim francuskim naglaskom i navodno je po zanimanju redatelj animiranih filmova. Zbog toga prati detektiva, jer želi napraviti lik za svoj film po uzoru na njega, a kojega bi nazvao Ekstralarge. Tamnoputa Vendi (L. Rochon) je kradljivica koja jednom prilikom ukrade sat senatoru Pilingeru (F. von Thun), zbog čega je progoni dvoje ljudi. Zatraži Kostelovu pomoć..... 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >