Dok nas tata ne rastavi (2001)

TILL DAD DO US PART (Originalni naziv)

komedija

Kći Džona Larokueta udaje se za radikalnog aktivista

 
Režija: Randall Miller
Scenarij: Douglas Soesbe
Uloge: John Larroquette, Markie Post, Emily Holmes, Jonathan Cherry , Adam Harrington

Filmografija

Službenik je visokog ranga Gavin Korbet (J. Larroquette) u idealnom je braku sa domaćicom Virdžinijom (M. Post) koja se bavi likovnom umetnosti.Bračnu idilu narušava odluka kćeri Rebeke (E. Holmes) da se umesto studija medicine uda za radikalnog ekološkog aktivista Denisa (J. Cherry)...

Gavin Korbet (J. Larroquette) službenik je visokog ranga, u idealnom je braku sa domaćicom Virdžinijom (M. Post) koja se bavi likovnom umetnosti, no idilu narušava odluka kćeri Rebeke (E. Holmes) da se umesto studija medicine uda za radikalnog ekološkog aktivista Denisa (J. Cherry).

Otac se tome ne suprotstavlja izravno, ali nastoji je neprimetno zainteresirati za perspektivnog mladog službenika kojem je šef. Te nameštene prigode uz njegovu povremenu nespretnost izazivaju niz komičnih situacija i neočekivanih obrata. Popularni i nagrađivani (četiri Emmya za sporedne uloge) TV glumac i komičar John Larroquette zanimljivom kombinacijom humora koji proizlazi iz ponešto karikirane mimike i topline kojom zrači njegova ličnost nosi ovaj nepretenciozni film koji može zabaviti široki krug gledalaca.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >