Slučaj 39 (2009)

Case 39 (Originalni naziv)

triler horror

Iskusna socijalna radnica Emili nailazi na tajanstveni slučaj desetogodišnje Lilit

 
Režija: Christian Alvart
Scenarij: Ray Wright
Uloge: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Bradley Cooper

Filmografija

"Oskarom“ nagrađena Renee Zellweger zvezda je ovoga sablasnog nadprirodnog trilera o socijalnoj radnici kojoj bude dodeljen neobičan i uznemirujući slučaj Lilit Salivan, devojčice sa čudnom tajanstvenom prošlosti.

Socijalnoj radnici Emili Dženkins (Renée Zellweger) dodeljen je slučaj porodice Salivan i ona odlazi razgovarati sa roditeljima desetogodišnje Lillit (Jodelle Ferland). Otac Edvard  (Callum Keith Rennie) i majka Margaret (Kerry O'Malley) optuženi su za zlostavljanje kćeri pa Emili od njih zatraži dodatni razgovor kako bi mogla doći do zaključka o čemu se tačno radi. Da je situacija daleko opasnija i kompliciranija nego što je mogla i pretpostaviti, shvatit će kada usred noći zajedno sa detektivom Baronom (Ian McShane) upadne u dom Salivanovim i vidi kako roditelji žele kćer ugurati u rernu…

Odličan horor “Slučaj 39” snimio je nemački redatelj Christian Alvart, kojeg se sećamo po sjajnom trileru „Antibodies“ iz 2005. Uz Renee Zellweger, u ovom napetom psihološkom hororu originalnog scenarija i izvrsnih ostvarenja, od istaknutih glumaca pojavljuju se i Ian McShane, kojeg smo nedavno gledali kao Walerna u “Stupovima zemlje”, Bradley Cooper iz prošlogodišnjeg hita “Savršena formula” i “Mamurluka” te Callum Keith Rennie, kojeg se sećamo kao Leobena iz “Battlestar Galactice”.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >