Pogrešno skretanje kod Tahoa (2009)

Wrong Turn At Tahoe (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Sitni kriminalac nalazi se na meti moćnog mafijaša

 
Režija: Franck Khalfoun
Scenarij: Franck Khalfoun
Uloge: Cuba Gooding Jr., Miguel Ferrer, Harvey Keitel, Alex Meneses

Filmografija

Šef male zločinačke organizacije ubija dilera droge ne shvativši da je radio za najvećeg mafijaškog šefa u zemlji. Naoružajte se i pripremite za akcijom ispunjenu avanturu koja će vas držati u krajnjoj napetosti!

Džošua (Kuba Guding Dž.) je uterivač dugova i desna ruka lokalnog gangstera i mentora Vinseta  (Migel Ferer). Neumoljiv je i totalno lojalan svom šefu Vinsentu, koji se igrom slučaja suprotstavio najmoćnijem zloglasnom dileru droge Ninu (Harvi Kajtel). Iako Džošua želi da odustane od obračuna, nakon lične tragedije i osvete Nina, pridružuje se Vinsentu u obračunu u kom jedna strana neće izvući živu glavu.

 
“Pogrešno skretanje kod Tahoa” snimljen je u stilu klasičnih i žestokih krimića, u kom se sve karte bacaju na sposobnost glumačke postave da uverljivo prenese nasilni svet ljudi koji žive izvan zakona po pravilima po kojima najjači preživljava, pogreške se skupo plaćaju, a opraštanja nema. Nakon dugog vremena Kuba Guding Dž. je zaista uverljiv, Migel Ferer sjajan, a Harvi Kajtel nezamenjiv u ulozi koja, budemo pošteni, kao da je smišljena za njega.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >