Minin prvi put (2006)

Mini's First Time (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Tinejdžerka željna avanture se upusti u zabranjenu vezu sa svojim očuhom

 
Režija: Nick Guthe
Scenarij: Nick Guthe
Uloge: Alec Baldwin, Nikki Reed, Carrie-Anne Moss, Jeff Goldblum, Luke Wilson

Filmografija

Očajna da se oslobodi svoje pijane majke Dijane, za koju tvrdi da je ne voli, Mini zavodi svog očuha i nagovara ga da je proglase neuravnoteženom. Njihova zavera kulminira ubistvom i kada mladi detektiv dolazi da istraži Dijaninu smrt, Martin i Mini se okreću jedno protiv drugog

 Mini Drogues (Nikki Reed) je pametna srednjoškolka željna avanture. Kako bi unela živosti u svoju svakodnevnicu Mini odlučiti postati eskort pratnja. Njen prvi klijent ima grižnju savesti te je ne može "iskoristiti" znajući da je srednjoškolka što razočara Mini. Tada se Mini odluči i za drugog klijenta te bude šokirana činjenicom da je on upravo njezin očuh Martin (Alec Baldwin). Martin je pri njihovom susretu šokiran, no uskoro on i Mini započinju strastvenu zabranjenu vezu.

Kako bi ostvarili svoju vezu Martin i Mini se odluče udružiti protiv Minine majke Diane (Carrie-Anne Moss) te je proglasiti ludom i neuračunljivom. No nakon što postane svedokom njihove zabranjene veze, Diane počini samoubojstvo. Uskoro Martin i Mini privuku pozornost detektiva (Luke Wilson) te znatiželjnog TV producenta (Jeff Goldblum) koji je njihov komšija te je seksualno opsednut sa privlačnom Mini.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >