Plač violine (2007)

Dudaktan kalbe (Originalni naziv)

drama

Iako su ga volele mnoge žene, mesto u srcu zauvek je ostavio samo za jednu ljubav

 
Režija: Kerem Çatay, Andac Haznedaroglu
Scenarij: Ece Yörenç, Melek Gençoglu, Resat Nuri Güntekin
Uloge: Burak Hakki, Asli Tandogan, Yigit Ozsener, Fadik Sevin Atasoy, Özge Özder...

Filmografija

Inspirisana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi vernosti i ambicije, etike i ljubavi između dvoje mladih ljudi koji su slično vaspitani, ali u različitim sredinama.

Slavni, zgodni i šarmantni Kenan u središtu je pažnje svih žena u gradu, sve žele da se upoznaju s njim, pa tako i mlada djevojka Lamija (Aslı Tandoğan), najveća obožavateljka Kenanove muzike, ali tu je i lepa vlasnica velikog holdinga i „princeza čelika“, gospođica Džavidan (Özge Özder) koja priređuje zabavu njemu u čast. Na Lamijinu žalost, Kenan ne primećuje njenu zainteresovanost i ne uzvraća joj ljubav. Njene detinjaste fantazije o romansi s Kenanom ostaće samo san s obzirom da on odlazi u Istanbul kako bi obelodanio veridbu s Džavidan.

Nakon nekog vremena, Kenan ponovno posećuje rodni kraj dok mu je verenica na službenom putu i iznenađuje se kada otkriva da je mlada i nevina Lamija izrasla u lepu ženu. Ovog puta, Kenan joj uzvraća simpatije i započinje aferu s njom. Unatoč osećanjima koje gaji prema Lamiji, Kenan je prisiljen da se vrati verenici u Istanbul i ostaviti Lamiju koja krije veliku tajnu njihove ljubavi…


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >