Terminal (2007)

Boarding Gate (Originalni naziv)

triler drama

Bivša prostitutka nađe se u mreži prevara, ljubavi i naručenog ubistva

 
Režija: Olivier Assayas
Scenarij: Olivier Assayas
Uloge: Asia Argento, Michael Madsen, Kelly Lin, Carl Ng, Kim Gordon, Alex Descas

Filmografija

„Terminal“ je erotski triler u režiji Olivijea Asajasa, sa Azijom Argento (u ulozi Sandre) i Majklom Medsenom (Majls) u glavnim ulogama. Ona je nekadašnja prostitutka, a on je jednom davno bio njen podvodač, a sada je moćan biznismen.

Posle mnogo godina razdvojenosti, Sandra i Majls se sreću, po njenom povratku u Pariz. Uprkos činjenici da nijedno od njih više nije ista osoba kakva je bila nekad, njihova čudna seksualna veza iznova oživljava. Čini se da su ih zapravo, nekad davno razdvojili problemi i neispunjena obećanja vezana za finansije.
 
U međuvremenu, Sandra je sebi postavila cilj da otvori noćni klub u Pekingu, a Majls se sprema da proda svoju firmu nekome iz Singapura. Njega ne zanima mnogo Sandrin san o posedovanju noćnog kluba, nego ga, pošto mu je razvod okončan, najviše zanima da obnove svoju vrelu romansu.
 
Sandra je finansijski komotna zahvaljujući saradnji sa kompanijom u vlasništvu jednog sumnjivog bračnog para, ali ipak tajno radi još i na stvaranju dodatnog profita prenoseći drogu posredstvom kompanije. Nije joj neprivlačan ni sav Majlsov novac.
 
Ali, ubrzo seksualna intriga i nespretno sproveden posao sa drogom komplikuju situaciju za sve koji su umešani...

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >