Ledom do slave (2007)

Blades of Glory (Originalni naziv)

komedija sport

Urnebesna i nezaboravna komedija rediteljskog dvojca Džoša Gordona i Vila Speka

 
Režija: Josh Gordon, Will Speck
Scenarij: Jeff Cox, Craig Cox
Uloge: Will Ferrell, Jon Heder, Will Arnett, Amy Poehler, Jenna Fischer, ...

Filmografija

Nakon što su se prilikom dodele medalja na jednom takmičenju potukli, dvojica velikih rivala muškog ritmičnog klizanja bivaju doživotno suspendovana iz klizačkog sveta. Čez Majkl Majkls je majstor improvizacije, dok je Džimi Mekelroj precizan i detaljan, no izgleda kako će svoje stilove klizanja odsad morati da demonstriraju privatno.

  Međutim, jedan od njihovih fanova otkriva kako se suspenzija odnosi samo na nastupe u pojedinačnoj konkurenciji i ne odnosi se na takmičenje u parovima. Želja za novim zlatnim medaljama obojici je omogućila da savladaju prezir koji osećaju jedan prema drugom, kao i početnu rezervisanost prema ideji o prvom muško-muškom klizačkom paru u istoriji. Vremena za pripremu je malo ali Čez i Džimi se nikada nisu unapred predavali.

Najveći plus filma je činjenica što autori i producenti nipošto nisu planirali da se oslone samo na vanserijske talente Vila Ferela, nego su glumačku ekipu napunili sjajnim imenima. Prvo od njih je sjajni Džon Heder, koji s Ferelom u paru briljira i izaziva salve smeha - zaista, kako se niko ranije nije dosetio ideje da formira muško-muško klizački par?

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >