Spasavanje Sare Kejn (2007)

SAVING SARAH CAIN (Originalni naziv)

drama

Mladoj kolumnistkinji život se menja kad sazna da je postala staratelj petero amiške dece

 
Režija: Michael Landon Jr.
Scenarij: Brian Bird, Cindy Kelley
Uloge: Lisa Pepper, Abigail Mason, Elliot Gould, Tess Harper, Yolanda Wood, ...

Filmografija

“Spasavanje Sare Kejn” je dirljiva, na trenutke humorna, priča o žena čiji se život, nakon velike tragedije, potpuno menja. Silom prilika Sara Kejn otkriće da u životu ima važnijih stvari od ličnog uspeha i želja. Shvatiće da se u preuzimanju odgovornosti i brige prema drugima može pronaći lično ispunjenje.

Sara Kejn (Lisa Peper) je kolumnistkinja cenjenih novina i uvek na prvo mesto stavlja svoje interese i potrebe. Kada joj umre sestra, koja je pripadala amiškoj zajednici, Sara otputuje u Pensilvaniju na sahranu, a tamo dozna da je postala zakonski staratelj petero dece svoje sestre. No Sara ne želi da živi u Lankaster Sitiju i podiže decu u amiškom okruženju, već odluči da ih povede sa sobom u Portland. No deca će u modernom gradu morati da čine ustupke koji su u suprotnosti sa njihovim verskim načelima, a Sara će shvatiti da ih je u veliki grad dovela iz sasvim pogrešnih razloga.

Ulogu Sare odlično je odradila Lisa Peper, a od ostalih glumaca potrebno je istaći AbigejlMejson te holivudske zvezde Eliota Gulda i Tes Harper, u ovoj briljantno napisanoj i snimljenoj priči o važnim životnim odlukama, prioritetima i sazrevanju.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >