Fudbalski rat (2005)

KICKING AND SCREAMING (Originalni naziv)

komedija porodični sport

V. Ferel pokušava sa fudbalskom ekipom gubitnika uspeti u svetu dečije fudbalske lige

 
Režija: Jesse Dylan
Scenarij: Leo Benvenuti, Steve Rudnick
Uloge: Will Ferrell, Robert Duvall, Mike Ditka, Kate Walsh, Dylan McLaughlin, ...

Filmografija

"Fudbalski rat" je fudbalska komedija o ekipi gubitnika koja će da doživi transformaciju i postane ekipa pobednika, priča koja je mnoštvo puta ispričana, no možda nikad na ovako duhovit i zabavan način.

Fil Veston (Vil Ferel) nije sportski tip. Na koledžu nije uspeo ni u jednom sportu u kojem se okušao, a čini se da će njegov desetogodišnji sin Sem (Dilan Meklaughlin) krenuti očevim koracima. Sem "greje" klupu u svom fudbalskom timu, koji je inače najbolja ekipa lige. Trener tima je njegov deda Bak (Robert Duval), koji voli pobeđivati i ne poštuje gubitnike. Sem nije njegov najbolji igrač pa ga Bak preda suparničkoj ekipi Tajgersa. Kad trener Tajgersa napusti tim, zameniće ga Fil, koji uz pomoć svog komšije Majka Ditke (Majk Ditka), te dvojicom novih talijanskih igrača počne beležiti pobede. Uskoro će se Fil suprotstaviti ekipi svog oca u velikom finalu.

"Fudbalski rat" prvenstveno će privući obožavaoce Vila Ferela, koji je još jednom u svom stilu isporučio vrlo smešnu rolu. U ulozi njegovog oca našla se živuća legenda Robert Duval, koji je odradio posao savršeno, a u ulozi pomoćnika Vila Ferala veliko ime američkog fudbala i "Chicago Bearsa" - Majk Ditka poznat kao "Iron Mike".


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >