Zmija (2006)

Le serpent / The Snake (Originalni naziv)

triler

Beskrupulozna banda iznuđuje novac od bogataša.Sledeća žrtva je modni fotograf Mandel

 
Režija: Eric Barbier
Scenarij: Ted Lewis, Eric Barbier
Uloge: Yvan Attal, Clovis Cornillac, Pierre Richard, Simon Abkarian, Minna Haapkylä

Filmografija

Erik Barbije, francuski scenarista i reditelj, pozajmio je Hičkokovu staru premisu o nevinom čoveku optuženom za brutalna dela, u situaciji u kojoj svi dokazi ukazuju na njega, u ovom trileru smeštenom u Pariz.

 Beskrupulozna banda, predvođena privatnim detektivom Žozefom Plenderom, iznuđuje novac od bogataša i čini se da je njegova sledeća žrtva modni fotograf Vensan Mandel. On je oženjen Helenom, ćerkom jednog od najbogatijih ljudi u Evropi, ali ne previše srećno. Tačnije, brak im je na samom rubu razvoda, a sudije odlučuju kome će pripasti njihovo dvoje dece. Da li će Helen uzeti decu i odvesti ih u Nemačku ili će ona ostati sa svojim ocem?

 
Vensan ima i previše na umu i improvizuje, kada u njegov fotografski studio dolazi Sofija Kipijani, a njegova šminkerska ekipa se ne pojavi. I pre nego što shvati šta mu se dešava, optužen je za silovanje. Stvari postaju sve gore za njega, ceo život mu se raspada, a što je najgore, postoji opasnost da će izgubiti decu.
 
Ali, zašto njegov nekadašnji drug iz škole Žozef Plender pokušava da stupi u kontakt sa njim, možda čak i da mu razreši ovaj grozni problem? I da li Plender želi nešto više od novca?

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >