Posao (2009)

The Job (Originalni naziv)

komedija triler drama

Nezaposleni mladić uvučen je u prljavu i smrtonosnu igru

 
Režija: Shem Bitterman
Scenarij: Shem Bitterman
Uloge: Patrick John Flueger, Ron Perlman, Taryn Manning, Joe Pantoliano, Mark Harelik

Filmografija

Shem Bitterman adaptirao je svoju 1998. godine nagrađenu dramu o nesretnom čoveku po imenu Bubba (Patrick Flueger) koji očajnički želi da nađe posao i oženise voljenom devojkom (Taryn Manning). Lutalica (Ron Perlman) ga poveže sa slatkorečivim agentom za zapošljavanje (Pantoliano). Nakon što pristane na posao, Bubba saznaje da se uvalio do grla u probleme.

Bubba (Flueger) živi u umirućem industrijskom gradu gde su mogućnosti presušile kao što se sasušila trava u preriji. Ono što ga još drži jeste obećanje devojke Joy (Manning). Ona je Bubbov razlog za postojanje. Bubba upoznaje Jima (Perlman), lutalicu koji nigde ne ostaje duže od 72 sata i čini se da se njegova sreća počela menjati. U zamenu za Bubbinu ponudu da kod njega parkira svoju krntiju, Jim ga uputi na lokalnu kancelariju za zapošljavanje zbog informacije koju je dobio od tipa kojem je pomogao da popravi gume.
Tamo mu službenik agencije Perriman (Pantoliano) odmah ponudi posao. Ali taj posao nije sasvim ono što se čini. Iako je prilika stvarna, Bubba će morati da nauči poseduje li ubilački instinkt da učini ono što se traži.

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >