Noćni slušalac (2006)

The Night Listener (Originalni naziv)

triler

Kada je tišina smrtonosna... poslušajte istinu

 
Režija: Patrick Stettner
Scenarij: Armistead Maupin, Terry Anderson
Uloge: Robin Williams, Toni Collette, Joe Morton, Sandra Oh, Rory Culkin

Filmografija

Gabrijel je radio voditelj koji ima zavidan auditorijum pre svega zbog izuzetno ličnih monologa, u kojima se u najvećoj meri bavi vezom sa svojim partnerom Džesom, koji je HIV pozitivan. Kada se Džesovo zdravstveno stanje popravi, na Gabrijelovo iznenađenje, on mu saopštava da mu treba više prostora i da je odlučio da raskine sa njim.

 Gabrijel je potresen i nema volju da radi sve dok mu Eš, prijatelj koji se bavi izdavaštvom, ne pokloni knjigu koja se još nije pojavila na tržištu. U pitanju su memoari Pita Loganda, četrnaestogodišnjeg dečaka koji je oboleo od AIDS-a. U ovoj knjizi opisano je detinjstvo dečaka koji je bio maltretiran i Gabrijel je dirnut njegovom pričom.

 
Jedne noći, Gabrijel dobija poziv od Pita, koji tvrdi da je veliki obožavalac njegove emisije, ali taj poziv prekida Dona, Pitova stroga i zaštitnički nastrojena maćeha. Dok se Gabrijel divi knjizi, on počinje da dovodi u pitanje njenu istinitost, i uz Aninu pomoć, on pokušava da istraži sve podatke u vezi sa Pitovom pričom. Kako otkriva sve više nejasnih detalja, Gabrijel počinje da sumnja da Pit nije pravi autor knjige i da je Dona stvorila njegovu užasavajuću prošlost u nameri da postigne uspeh kod čitalaca...

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >