utorak, 30.04. 23:21

Roksen (1987)

ROXANNE (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Iako obeshrabren fizičkim izgledom C.D. Bales(S. Martin) ne posustaje u bobri za ljubav

 
Režija: Fred Schepisi
Scenarij: Steve Martin, Edmond Rostand
Uloge: Steve Martin, Daryl Hannah, Rick Rossovich, Shelley Duvall, John Kapelos, ...

Filmografija

Modernizirana prerada slavne priče o Cyranu de Bergeracu, 'Roksan', slavnog redatelja Freda Schepisija.Legendarni Steve Martin briljira kao nesretni C.D., a Daryl Hannah ovom ulogom podseća zašto je bila jedna od najvećih zvezda osamdesetih godina.

Roksan je maštala o zgodnom, romantičnom i inteligentnom muškarcu. C.D., nažalost, ispunjava tek poslednja dva uslova, no Steve Martin i Daril Hana pokazat će nam kako izgled ipak nije presudan.Voljeni i poštovani vatrogasni šef gradića Nelsona, C.D. Bales (Steve Martin) ima problem -veliki nos koji ga jako smeta.

U grad stiže prekrasna Roksana (Daryl Hannah) kako bi promatrala komete, no zainteresira se za još jednog došljaka, tek pristiglog profesionalnog vatrogasca Krisa (Rick Rossovich). Roksana poveri C.D.-ju tko joj je zapeo za oko, a kada za to sazna Kris, nagovori C.D.-ja da u njegovo ime lepotici napiše ljubavno pismo.

Međutim, ono što Kris ne može ni pretpostaviti, jest to da će C.D. u pismu otkriti svoje osećaje prema Roksani. Ona se počinje zaljubljivati u autora pisama, a C.D., pak, ne veruje da bi Roksana mogla voleti nekoga tko izgleda kao on.

 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >