Knjižara krimića: Fotografija (2005)

Mystery Woman: Snapshot (Originalni naziv)

kriminalistički

Prijateljičina smrt uvuče amatersku detektivku Samanthu u još jedan misterij

 
Režija: Georg Stanford Brown
Scenarij: Michael Sloan, Joyce Burditt
Uloge: Kellie Martin, Clarence Williams III, Nina Siemaszko, Casey Sander, ...

Filmografija

Samanta Kinsej, vlasnica knjižare i amaterska detektivka, odluči otkriti tko je kriv za ubistvo njene prijateljice. Može li Samanta zaustaviti krivca prije nego li se ostvare svi njegovi prljavi planovi?

Samanta Kinsej (Kelie Martin.), obožavateljica je kriminalističkih knjiga i vlasnica je knjižare "Tajanstvena žena" koju je nasledila od svog  ujaka. Njeno znanje o ubistvima pomaže joj u otkrivanju raznih slučajeva.

Samntina prijateljica Barbara Somers (Patricia MakKormak), opsednuta teorijama zavere, te još uvek tuguje zbog iznenadne smrti svog voljenog brata. Barbara je izostavljena iz testamenta te umesto toga Albertov imetak razdeljen je između onih koji najmanje zaslužuju, uključujući i mladu i pohlepnu zaručnicu Madeline (Robin Liveli), lukavu te ni malo odanu pokćerku Favn (Kari Vuhrer) i njenog zaručnika Tobiasa (Džo Mišel Burke). Pozivajući se na kaznenu prijavu, tešku tužbu, i gnev porodice, Barbara će prekinuti ovu nepoštenu igru lažnih dobročinitelja. Barbara ima čak i fotografije koje mogu dokazati počinjena zlodela, ili barem tako tvrdi. Nažalost, Barabra bude ubijena.

Kada fotografije iznenada nestanu i sama Samanta je također napadnuta, ova amaterska detektivka zaključuje kako je vreme da i sama počne tražiti počinitelja. No ovaj slučaj, sa dokazima koji sežu i davno u doba Drugog svetskog rata, pokazao se kompleksnijim i opasnijim nego što je mogla zamisliti. Samnta će morati istražiti sve odnose unutar porodice Somers i šire kao i njihove sumnjive poslovne veze i poznanstva. U središtu ove misterije nalazi se motiv za ubistvo kojeg će moći razrešiti samo Samanta Kinsej.
 


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >