Kako je Gru ukrao mesec (2010)

Despicable Me (Originalni naziv)

animirani porodični

Tri slatke devojčice okrenuće život profesionalnog zlikovca naglavačke

 
Režija: Pierre Coffin, Chris Renaud
Scenarij: Ken Daurio, Sergio Pablos
Uloge: Rene Bitorajac, Mirela Brekalo, Ivica Zadro, Mario Petreković

Filmografija

Univerzal Pikčr i Iluminejšn Intertejnment donese nam ovu urnebesnu animiranu priču o traljavom, no, ipak zlom, naučniku koji se odvaži na najveći zločin svoje karijere - krađu Meseca.

U veselom predgrađu sačinjenom od mnoštva belih kućica sa prelepim dvorištima stoji jedna crna kuća sa gotovo umrtvljenim vrtom. Niko od komšija nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kom upoznajemo Grua (Rene Bitorajac) koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u istoriji čovečanstva: ukrašće Mesec.

Da, Mesec! Gru uživa u svemu što je opako pa tako sa svojim pravim arsenalom oružja koje uključuje mogućnost smanjenja vazduha, zamrzavanja vazduha i vozilo za zemlju i vazduh – on uništava sve one koji mu se nađu na putu. Naravno, sve to traje do trenutka dok ne sretne tri male devojčice bez roditelja koje u njemu vide ono što niko to sada nije mogao niti da zamisli: potencijalnog tatu.

I tako će se najveći svetski zloćko sresti sa svojim najvećim izazovom do sada: tri male devojčice Marom, Editom i Anjom.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >