Priča o igračkama 3 (2010)

Toy Story 3 (Originalni naziv)

komedija animirani porodični avantura fantastika

18-godišnji Andi odluči se rešiti svojih voljenih igračaka

 
Režija: Lee Unkrich
Scenarij: Michael Arndt
Uloge: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Ned Beatty, Don Rickles, Wallace Shawn

Filmografija

U trećem nastavku popularnog animiranog serijala, Andi se priprema za odlazak na fakultet ostavljajući svoje verne igračke u brizi zbog nesigurne budućnosti

Ponovno otvorite kutiju sa igračkama i vratite se u zabavan svet Vudija, Buza i ostatka omiljene ekipe igračaka u koji vas vodi Priča o igračkama 3. Vodi I Buz su se pomirili sa činjenicom da će njihov vlasnik Andi jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe?

Priča o igračkama 3 vraća Vodija (glas Krešimira Mikića), Buza (glas Ranka Zidarića) i njihovu družinu na velike ekrane. Andi se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u vrtiću! Ali neobuzdana dečica svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki beg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi - plastični i plišani -  uključujući Barbienog kompanjona, večnog neženju Kena, ježa sa zelenim hlačama na tregere gospona Bodljoslava te roza medu Maznog Zagrljajčića koji miriše na jagode.

Redatelj Lee Unkrich govori kako su nastavili Piksarovu tradiciju tkanja humora u ozbiljnu priču. “Priča o igračkama 3 govori o promeni”, objašnjava Unkrich. “Govori o prihvatanju promena u životu. Govori o likovima koji su suočeni sa velikim promenama te o načinu na koji se sa njima nose - Vudi i druge igračke sa činjenicom da ih je Andi prerastao, Andi sa odrastanjem, Andijeva mama sa činjenicom da joj je sin odrastao i da odlazi u svet. Priča započinje u trenutku kad se likovi nalaze na životnim prekretnicama.”

“Film je pun velikih i ozbiljnih tema i pazili smo da u njemu bude i dovoljna količina humora kako bismo uspostavili ravnotežu“, pojašnjava producentica Darla K. Anderson. „Film je prilično dubok, i to na raznim nivoima. Govori o tome kako se svi moramo suočiti sa promenama u životu. One su neizbežne.“

Uz predsednika republike Hrvatske Josipovića, glasove omiljenim junacima u Priči o igračkama 3 posudila su ugledna glumačka imena: Krešimir Mikić i Ranko Zidarić (kao Vudi i Buz Svetlosni), Ljubomir Kerekeš, Pjer Meničanin, Nenad Cvjetko, Jelena Miholjević, Ksenija Marinković, Sven Medvešek,  Janko i Jelena Popović Volarić (bivša Veljača) kao Ken i Barbie.

Hrvatski prepev pjsme "Ja sam tvoj prijatelj" izvodi Massimo Savić pod redateljskom palicom Nikše Bratoša. Za sinhronizaciju je zaslužan studio Livada produkcija dok je završno miksanje obavljeno u Disneyjevom studiju Shepperton International.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >