Pokaži šta znaš: U igri za pobedu (2007)

Bring It On: In It to Win It (Originalni naziv)

komedija sport

Dve grupe navijačica udružuje snage kako bi nadmašile suparnice

 
Režija: Steve Rash
Scenarij: Alyson Fouse, Elena Song
Uloge: Ashley Benson, Cassie Scerbo, Noel Areizaga, Jennifer Tisdale

Filmografija

Snimljen u potpunosti u Univerzal Orlando Rizortu, film „Punom snagom, cure: Do pobede!“ odvodi obožavanu franšizu do novih visina sa senzacionalnom muzikom i plesnim podvizima koji prkose gravitaciji.

Karson (A. Benson) vodi navijačku ekipu svoje škole Vest Haj iz Kalifornije, koja se zove Šarks. Odlaze u kamp za nacionalno takmičenje i sukobljavaju se s najvećim suparnicima, ekipom škole Ist Haj, koja se zove Džets i koju vodi Bruk (C. Scerbo). U kampu vladaju stroga pravila, a provode ih treneri Čikago (T. Harris) i voditeljica kampa Peper (L. Glejz). Međutim, Karson se zaljubi u momka iz protivničkog tima, Pena (M. Kopon), i on u nju, iako pravila zabranjuju da se članovi protivničkih ekipa druže...

Film Punom snagom, cure: Do pobede četvrti je od do sada pet snimljenih filmova iz hit-serijala o navijačicama sa zajedničkim naslovom Bring It On. Čini se da navijanje samo, pa i filmovi o tom najpopularnijem ženskom sportu u američkim srednjim školama i koledžima, dostiže sve viši stepen sofisticiranosti u koreografiji i gimnastičkoj zahtevnosti, pa neki nastupi impresioniraju spektakularnošću i akrobatikom. Biti navijačica očito podiže duh, razvija telo i na najefikasniji način priprema omladinu za ubrzani tempo i visoku kompetitivnost koja ih čeka u odraslom životu. U ovom filmu težište nije toliko na samom takmičenju koliko na međusobnim odnosima devojaka, te na ljubavnoj vezi između dvoje mladih iz protivničkih ekipa. No, kao i u svakoj priči o navijačicama, važan je motiv časti i poštenog takmičenja - uvek pobeđuje onaj ko pošteno igra.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >