petak, 10.05. 06:15

Pas vatrogasac (2007)

FIREHOUSE DOG (Originalni naziv)

akcija komedija porodični

Pas u demoralisanu vatrogasnu stanicu vraća iskru nade

 
Režija: Todd Holland
Scenarij: Mike Werb, Claire-Dee Lim
Uloge: Josh Hutcherson, Bruce Greenwood, Bill Nunn, Scotch Ellis Loring, Mayte Garcia

Filmografija

Reks, najveća pseća holivudska zvezda, izgubi se i nevoljno ga udomi dečak. Njegov otac, komandir derutne vatrogasne stanice, pristaće na udomljavanje samo ako se njegov prgavi sin bude brinuo o K-9 (psu). Nisu ni slutili da će Reks uspeti ne samo da zbliži njih dvojicu, nego i vrati toliko potrebnu veru u vatrogasnu stanicu.

Reks je omiljeni psić svih američkih mališana, a njegov glumački talenat zasenjuje i većinu holivudskih glumaca. Ali! Najveća pseća holivudska zvezda izgubi se nakon akrobacije tokom skoka sa padobranom i odluta. Lunjajući ulicama u potrazi za domom, nađe se u malom gradiću. Dok beži iz šinteraja, Reks se sakrije u zgradi koju zahvati požar. Šejn Fehi (Džoš Hatčerson) je buntovni dečarac, čiji otac Konor (Brus Grinvud) sa trudi da brine za njega i ostane pribran i snažan nakon smrti svog drugog sina - kapetana vatrogasnog odreda. I dok se Konor trudi da postavi vatrogasnu stanicu na noge, Šejn ne može da preboli smrt brata, njegove ocene u školi sve su lošije, a on neprestano izbegava nastavu.  No sve se menja kada Konor spasi Reksa iz požara i upozna ga sa Šejnom.

 

Od samog početka ova topla porodična humorna drama sa lakoćom nas uvlači u svoju zanimljivu priču koja istovremeno nasmejava i raznežuje. Iako se čini da je pametan psić u centru zbivanja, odnos između oca i sina čini kostur priče. Najmlađi gledaoci će uistinu uživati u prijateljstvu psića i Šejna te nizu zabavnih scena koje slede, no jednako tako ponešto naučiti iz veze oca i sina. Njih su besprekorno odigrali Džoš Hačerson, kog se možda najbolje sećamo iz "Putovanja u središte Zemlje“, i iskusni Brus Grinvud.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >