Sve je moguće (2009)

Imagine That (Originalni naziv)

komedija drama fantastika

Prezaposleni otac otkriva čudesni sviet mašte

 
Režija: Karey Kirkpatrick
Scenarij: Ed Solomon, Chris Matheson
Uloge: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi, Ronny Cox, Stephen Rannazzisi

Filmografija

Ivan Danielson (Edi Marfiy) je uspešani finansijski direktor koji zbog posla zapostavlja svoju sedmogodišnju ćerku (Jara Šahidi). Kako bi riešio krizu koju prolazi zbog manjka samopouzdanja i sve lošijeg stanja na poslu Ivan se povlači u zamišljeni svet svoje ćerke...

Uspešan finascijski agent Ivan Danielson (Edi Marfi) maksimalno je koncentrisan na posao. Stvari mu nikada ne izmiču kontroli, a njegovi klijenti su uvek zadovoljni odrađenim poslom i investicijama. No Ivanu posao ne ostavlja puno vremena za sedmogodišnju ćerku Oliviju (Jara Šahidi), koja zbog očeve odsutnosti postaje asocijalna i beži u zamišljeni svet. Kroz igru u Olivijinom sjetu mašte Ivan će pronaći važne životne odgovore.

Poznat po odličnom animiranom  filmu “Preko ograde“, reditelj Keri Kirkpatrik, inače poznatiji po scenarijima (“The Spiderwick chronicles“, “The hitchhiker's guide to galaxy“), ovaj put snimio je komediju u kojoj je dobro odmerio i stvorio ravnotežu dozom humora i ozbiljnosti. U ovoj sjajnoj porodičnoj komediji, slavni komičar Edi Marfi našao se u ulozi oca koji u svetu mašte, u kom je zaista sve moguće, pronalazi pravi put i prosvetljenje.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >