Obećana zemlja (1987)

Promised Land (Originalni naziv)

drama

Priča o tri prijatelja i njihovom razočaranju u život nakon završene škole

 
Režija: Michael Hoffman
Scenarij: Michael Hoffman
Uloge: Kiefer Sutherland, Jason Gedrick, Meg Ryan, Jay Underwood

Filmografija

"Obećana zemlja", film režisera Majkla Hofmana, u kom glavne uloge tumače Kifer Saterlend i Meg Rajan, priča o je neostvarenim snovima i izgubljenim nadama.

Odrasli u Ešvilu, malom američkom gradiću u kom se tradicionalni ideali i dalje čvrsto usađuju u mlade, Dejvi Henkok (Džejson Gedrik) je zvezda srednjoškolskog košarkaškog šampionskog tima. Zgodna navijačica Meri Dejli (Trejsi Polan) je Dejvijeva devojka a bistri Deni Rivers (Kifer Saterlend) je njegov najbolji prijatelj. Dve godine nakon završetka srednje škole, realni život rasplinuo je njihove snove.

 
Dejvi je dobio stipendiju za koledž zahvaljujući svom košarkaškom talentu ali završava neslavno i vraća se u Ešvil, gde postaje policajac. I dalje viđa Meri koja želi puno više od života koji ima u Ešvilu ali i puno više od toga što joj veza s Dejvijem daje. Nakon što se Deni, koji je potrošio puno vremena besciljno jureći za snom, vraća u grad kako bi posetio Dejvija i Meri, sa sobom donosi i iznenađenje – Bev (Meg Rajan), zavisnicu od droge nestabilnog karaktera s kojom se oženio u Las Vegasu tri dana ranije...

Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >