U carstvu žena (2007)

IN THE LAND OF WOMAN (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Mladi scenarista u depresiji odlazi baki u mali grad gde se zbližav sa zgodnim komšinicama

 
Režija: Jonathan Kasdan
Scenarij: Jonathan Kasdan
Uloge: Adam Brody, Kristen Stewart, Meg Ryan, Oylmpia Dukasis, Makenzie Vega, ...

Filmografija

"U carstvu žena" debitantski je scenarističko-režiserski rad Dž. Kasdana, sina jednog od najcenjenijih holivudskih filmaša osamdesetih i ranih devedesetih, L. Kasdana. Mlađi Kasdan je filmska iskustva sticao glumeći male uloge u očevim filmovima, a prve značajnije scenarije napisao je za nekoliko epizoda TV serije "Dawson's Creek". "U carstvu žena" je projekat koji je njegov ugledni otac podržao kao izvršni producent, dakle, svojim je autoritetom idejno stao iza filma, a može se reći da mu se sin odužio u punoj meri stvorivši istovremeno mudar i zabavan rad.

Karter je mladi scenarista iz Los Anđelesa specijalizovan za meke porniće. Upravo ga je napustila devojka Sofia, mlada popularna glumica, i on je u depresiji. Odlazi baki u mali grad, gdje se zbližava s bakinim komšinicama, vrlo privlačnom Sarom, ženom mlađe srednje dobi koju je njen suprug prevario s drugom ženom, te njihovom kćerkom tinejdžerkom Lusi.

 U glavnoj je ulozi A. Brodi, najpoznatiji kao Set, jedan od glavnih junaka popularne TV serije "O.C.", a partnerke su mu velika zvezda M. Rajan ("Kad je Heru sreo Seli", "Zavisni od ljubavi", "Imaš poštu", "Dokaz života") i mlada K. Stjuart, izuzetno darovita tinejdžerka koja je zablistala još kao dvanaestogodišnjakinja drugom glavnom ulogom u filmu "Soba panike" D. Finčera. Spomenimo i kratak nastup španske glumice E. Ajale ("Van Helsing") kao junakove devojke.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >