Boynton Beach club (2005)

The Boynton Beach Bereavement Club (Originalni naziv)

komedija drama

Šačica muškaraca i žena kreću u potragu za ljubavi nakon gubitka njihovih partnera

 
Režija: Susan Seidelman
Scenarij: Susan Seidelman, Florence Seidelman
Uloge: Brenda Vaccaro, Dyan Cannon, Len Cariou, Joseph Bologna

Filmografija

Priča o životu, gubitku i ljubavi nakon pedesete. Penzija nije ono što je nekad bila. Nakon gubitka voljenih, članovi zajednice „Aktivni odrasli“ susreću se u lokalnom Klubu za ožalošćene u potrazi za emocionalnom podrškom. Nova energija u klubu nadahne više slavlja od saosećanja kad članovi ponovo počnu da idu na ljubavne sastanke

DŽek (Len Kariu) se oženio svojom srednjoškolskom ljubavi kad su još bili tinejdžeri i kada ona umre u svojim ranim šezdesetima, on je emocionalno slomljen. Džekovi prijatelji i porodica insistiraju na tome da on nastavi sa svojim životom i on počie da pohađa grupu za podršku ožalošćenim starijim građanima. Džek se sprijateljuje sa još jednim udovcem, Harijem (Džozef Bolonja), koji mu daje savet da se druži sa damama, nešto što je njemu postalo jako zanimljivo otkako mu je umrla supruga.

Na sastancima Džek upoznaje Sandi (Sali Kelerman), privlačnu i inteligentnu ženu koja svojim očitim pokušajima približavanja ne taji da je DŽek privlači, iako on nije siguran da je spreman za novu vezu.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >