U naručju veštice (2005)

Bewitched (Originalni naziv)

komedija romantika fantastika

Glumac upozna mladu devojku idealnu za ulogu veštice ne znajući da je ona prava veštica

 
Režija: Nora Ephron
Scenarij: Nora Ephron, Delia Ephron
Uloge: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, ...

Filmografija

Osim glavnog glumačkog dvojca, Will Ferrella i Nicole Kidman i onaj pobočni je jednako zvezdan Michael Caine u ulozi Isabelinog oca koji je želi sprečiti u naumu da se okani veštičarenja i Shirley McLaine, majka i supruga.

U kalifornijskoj dolini San Fernando Isabel Bigelov (Nicole Kidman) želi nanovo otkriti samu sebe. Inače naivna i dobronamerna veštica odlučna je u nameri da se odrekne svojih nadprirodnih moći i želi živeti normalnim životom. Istovremeno, na drugoj strani grada, Džek Vajat (Will Ferrell), šarmantni glumac želi oživeti svoju karijeru. Za oko mu zapne nova verzija omiljene komedije iz 1960. godine naziva" U naručju veštice".

Uloga Darina u toj komediji za Džeka se čini kao idealna te se nada da će ga ponovno vinuti u nebesa glumačkog sveta. Jedina stvar koja nedostaje je ženska uloga Samanta. Kada upozna Isabel, Džek je uveren kako bi ona bila idealna za ulogu tu ulogu. Isabel se svidi Džek zato što u njemu vidi čoveka uz kojeg bi se mogla skrasiti i voditi normalan život za kojim toliko čezne.


Komentari (0)

Foto

© 2024 Moj TV Portal d.o.o.
Impressum | Uslovi korišćenja | Kontakt

desktop >