Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Moja velika osveta
Ništa gore nego gorka osveta
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Moja velika osveta

Moja velika osveta

, 2014., Srbija, 0 min.
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Pogađate, radi se o antipodu emisije „Sve za ljubav“, odnosno, o ljudima koji bi iz nekog razloga želeli nekome da se osvete.

 Pavle se prijavio za učešće u rijalitiju „Moja velika osveta“ po drugi put, uz obećanje da osvetu koju je zamislio, nismo imali prilike da vidimo do sada. Njegova ideja je iznenadila, a u isto vreme i šokirala producente, toliko, da su odlučili da mu daju šansu da svoju ideju sprovede u delo.

Voditeljka Dušica je upoznala Pavla, momka u tridesetim godinama, sportski obučenog, atletske građe, stava „ranih devedesetih“. Već godinu i po dana, Pavle se zabavlja sa izvesnom Biljanom (24). Dopala mu se, kaže on, na prvi pogled, čak toliko da je ubrzo pomislio da sa njom može biti ozbiljne veze. Imao je u vidu i svoje godine, porodica ga je pritiskala na ženidbu.

Bojana je uzorna studentkinja jedne poslovne škole, došla je iz unutrašnjosti. Upoznali su se na jednom splavu. On joj je značajno pomogao u životu. Iznajmio je i stan u kome su živeli zajedno, zaista se trudio oko nje. Međutim, pre par dana su do njega došle određene fotografije. Ovo je izazvalo pomešana osećanja, uglavnom bes sa njegove strane. Pavlu najviše smeta to što mu je „udarila na sujetu“.

Odmah je spakovao njene stvari, s namerom da ih izbaci iz stana. Dok se spremao da krene ka Ćićevcu, gde je Biljana bila u poseti roditeljima, na TV-u je primetio emisiju u kojoj se devojka sveti nevernom mužu tako što mu depilira noge. To mu je dalo ideju da uradi nešto javno, nešto o čemu će čitav grad pričati, i da svi vide da sa Pavlom nema šale! Pavlova ideja je da se devojci osveti tako što će je zatvoriti u auto pun bubašvaba!

Voditeljka Dušica se zgrozila i priznala da joj je već žao devojke. Njegov plan je da na zadnje sedište auta ostavi kutiju sa bubašvabama uvijenu kao poklon. Devojka će sesti na zadnje sedište, a on će zaključati auto. S obzirom da Biljana ima fobiju od buba, da vrišti čak i kada joj se komarac približi, Pavle je siguran da će ovo biti i više nego dobra osveta. Kaže kako ona za njega više ne postoji, ali želi da je nauči lekciju i pokaže da sa njim „nema zezanja“.

Da li je Pavlu i Dušici pošlo za rukom da se osvete Biljani, i kako je izgledala ova odvratna osveta, pogledajte na TV Pink, u petak od 23.00h!


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
  • Režija
  • Scenarij
  • Uloge
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala