Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Eko gerila
Emisija o ekologiji
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Eko gerila

Recycle bin eco guerilla 2

, 2014., Srbija, 0 min.
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Nova sezona emisije o ekologiji. Emisija ima zadatak da ukaže na značaj zaštite čovekove sredine i uticaj reciklaže u očuvanju naše planete i života na njoj.

 Serija se sastoji od 13 tematskih epizoda u trajanju od 25 minuta koje će argumentovano ukazati gledaocima na posledice i rešenja koja postoje primenjujući zakonsku regulativu i ciljeve održivog razvoja, kroz odgovorno poslovanje kompanija i institucija iz različitih domena ekologije i „zelene industrije“.

 
U novoj sezoni teme kojima se bavi serijal po epizodama su iz oblasti reciklaže, klimatskih promena. Iz domena ekologije eksperti će govoriti o postupcima očuvanja čovekove sredine, o tome kakav uticaj vrše zagadjivači na biodiverzitet i životnu okolinu. U emisijiama će takođe biti reči o aktivnom učešću Gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda kome je zadatak očuvanje resursa,kvaliteta vazduha i pošumljavanje okoline u kojoj živimo. Eko gerila 2 promoviše primenu obnovljivih izvora energije i vodnih resursa kojima obiluje Srbija.
 
U drugoj sezoni serijala uz pokroviteljstvo kompanije Telenor biće prikazano 13 animiranih crtanih filmova pod nazivom „eko minijature“ namenjene namlađoj populaciji. Kroz interesantnu formu Telenor šalje poruku i savete iz domena ekologije i očuvanja životne sredine i dokazuje da je lider društvene odgovornosti u Srbiji...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala