Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Drugi svetski rat: Izgubljeni filmovi
Serijal otkriva na koji način su II sv. rat doživeli Amerikanci koji su se u njemu borili
  • Naša ocena9/10
  • Vaša ocena-

Drugi svetski rat: Izgubljeni filmovi

WORLD WAR II - LOST FILMS

, 2009., SAD, 0 min.
Drugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmoviDrugi svetski rat: Izgubljeni filmovi
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Ova vizuelno očaravajuća dokumentarna serija koja pomiče granice dosada viđenog ispričaće kako je rat doživelo 12 miliona Amerikanaca koji su se borili u njemu ili ga na bilo koji način podupirali.

U seriji su prikazane originalni i dosada nikada viđeni snimci u boji, a kroz nju će nas voditi glumac i dobitnik nagrade Emmy Gary Sinise (CSI: NY). Uz pomoć HD tehnologije sačuvano je i obnovljeno hiljadu sati arhivskih snimki u boji koje će nam pokazati kako je rat izgledao i zvučao za 12 miliona Amerikanaca koji su se borili u njemu, a videt ćemo i intervjue i ulomke iz neobjavljenih dnevnika i spisa.

Serija inspiraciju crpi iz više od 3000 sati arhivskih snimaka u boji koje su otkrivene u arhivima i privatnim zbirkama širom sveta koje su besprekorno restaurirane uz pomoć HD tehnologije. Njih neupadljivo nadopunjuju savremene, umetnički snimljene scene visoke rezolucije, koje će nam otkriti u šta su se pretvorila mesta na kojima su se vojnici borili i umirali. 

Serija prati iskustva muškaraca čija će se lična putovanja isprepletati tokom rata. Vrhunski hollywoodski glumci emocionalno nam prenose njihove reči otkrivene u neobjavljenim dnevnicima i spisima.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala