Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Slatke Tajne
Priča o trnovitom putu povratka svrgnute skromne i plemenite vlasnice unosnog čokoladnog carstva
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Slatke Tajne

DAME CHOCOLATE

, 2007., SAD, 0 min.
Slatke TajneSlatke TajneSlatke TajneSlatke TajneSlatke TajneSlatke TajneSlatke TajneSlatke Tajne
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Duboko u srcu Meksika, u malenom selu Chinches Bravas, daleko od svih čari modernog sveta, skromnim životom živi neobično stanovništvo, poštovaoci drevnog kulta Ek Chuah. Nakon nekoliko godina provedenih izvan sela zbog školovanja, u Chinches Bravas vraća se osamnaestogodišnja Rosita Amado (Génesis Rodriguez), neugledna devojka vedra duha i plemenite duše.

Rosita je unuka bogatog preduzetnika Juana (Hector Suarez) koji je davno napustio rodno selo i preselio se u Miami, gde je oženio bogatu udovicu Ann Remington. Nakon smrti supruge, Juan je nasledio čitavo bogatstvo, ali i starateljstvo nad Grace (Kristina Lilley), Anninu problematičnu kćer iz prvog braka koja Juana nikada nije volela. 

Sada već postariji i bolestan, Juan oseća kako ga smrt vreba iz blizine pa odluči da se vrati u  Chinches Bravas kako bi unuci poverio tajnu koja mu je omogućila da izgradi bogatstvo. Naime, Juan je jedina osoba na svetu koja poznaje tajni recept drevnih Maya za spravljanje čarobne čokolade sa kojim su on i njegova preminula supruga izgradili unosno čokoladno carstvo.  

Nakon Juanove smrti, Rosita putuje u Miami kako bi ispunila poslednju želju svoga dede - sela na mesto predsednice fabrike i postala kraljicom čokolade. Ali Grace manipulacijama, spletkama i prevarama izigra Rositino poverenje kako bi se dočepala nasledstva i tajne recepture za pravljenje čokolade, a njen sin Bruce (Carlos Ponce), u kojeg je Rosita strastveno zaljubljena, nehotice joj slomi srce. Moć je sada u rukama Remingtonovih, a Rosita je na ulici i jedino što joj preostaje je nov početak i iščekivanje pravog trenutka kada će Dame Chocolate dobiti priliku za osvetu i povratak ukradene ljubavi.

Na trnovitom putu u borbi za ljubavi i ostavštinu svoga dede, Rosita će morati da se suoči sa svetom spletki, ličnim izdajama, okrutnim lažima i ukletom ljubavi. Povešće borbu i za vlastiti život kada se u njen život vrate zli duhovi prošlosti vođeni strašću, pohlepom i mržnjom. Ali novi početak doneće i nove avanture na njenom putu čokoladne čarolije.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala