Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paramparčad
Porodice koje je razdvojila greška u porodilištu, sudbina će ponovno spojiti!
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Paramparčad

Paramparça

, 2014., , 0 min.
ParamparčadParamparčadParamparčad
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila, našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu sa Džihanom. Džihan je pošten poslovni čovek koji voli svoju kćer. Nažalost, Džihan je izgubio nadu da će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvek maštao. Njihove dve kćeri, Hazal i Džansu, greškom su zamenjene još u porodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na videlo, uslediće prava zavrzlama.

Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potiče iz bogate porodice. Pre petnaest godina njih dve su rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična, pa je nespretna medicinska sestra, zamenivši dve devojčice, zauvek promenila njihovu sudbinu.

Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživela je tešku saobraćajnu nesreću, te lekar od njih uzima uzorke DNK-a. Neverni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal.

Kako istina polako izlazi na videlo, između dveju porodica nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi u svemu različiti. Ti problemi zbližiće Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osećaji kojima se ne mogu obuzdati.

Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe da živi s njom i Džihanom, kako bi mogla uživati u blagodetima njihovog raskošnog života. Džihan smatra da to ne bi bilo u redu prema Gulseren, koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju da pronađu najbolje rešenje, između njih dvoje razvije se ljubavna priča.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala