Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Divlja mačka
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Divlja mačka

La Gata / The Stray Cat

, 2014., Meksiko, 0 min.
Divlja mačkaDivlja mačkaDivlja mačka
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Divlja mačka (La gata) je rimejk istoimene venecuelanske serije iz 1968. godine, čiji su scenario Meksikanci već iskoristi pre pre više od 25 godina snimivši kod nas veoma popularnu seriju "Divlja ruža" (Rosa Salvaje) .

 Esmeralda, poznatija kao "Mačka"(Maite Peroni) odrasla je na deponiji u predgrađu okružena nehumanim životnim uslovima. Odmalena živi sa Dona Ritom koja je iskorišćava šaljući je na ulicu da prosi i prodaje slatkiše. Tada upoznaje Pabla (Daniel Arenas) mladog bogataša koji se brine za nju i pokušava da joj pomogne iza majčinih leđa. Lorenca, njegova majka na "Mačku" gleda s visine i sa predrasudama.

 
Vremenom, Esmeralda izrasta u prelepu devojku i mada je i dalje siromašna uvek se trudi da bude doterana za Pabla koji ne shvata da ona počinje da mu se dopada. Kada konačno to prizna sebi i Esmeraldi, govori roditeljima da će je oženiti i osigurati joj siguran i lagodan život. Otac Agustin iako se naizgled slaže s njegovom odlukom, čini sve da Pablo ne dobije posao kako se ne bi osamostalio dok njegova majka nastoji da ga zbliži sa bogatašicom Monikom. Agustin ga za to vreme nagovara da upiše master studije u Njujorku tvrdeći da će mu tako biti lakše da nađe posao i oženi Esmeraldu. Ona iako povređena Pablovom odlukom naivno verujući njegovim roditeljima pušta ga da ode. Ipak, pre nego što će je napustiti, oni se tajno venčavaju da nikome ne bi dozvolili da stane na put njihovoj ljubavi. Uskoro, Esmeralda saznaje da je trudna ali Dona Rita, Agustin i Lorenca ne dopuštaju joj da stupi u kontakt s Pablom. Umesto toga, navode Pabla da pomisli da ga je ona prevarila, a nju da ju je on ostavio zbog druge. Ostavljena od svih, Esmeralda oslonac pronalazi u Jarohi, prostitutki koja ju je uvek štitila od Dona Rite i lude Feli...

Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala