Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Oluja
Meksička telenovela koja je oborila sve rekorde gledanosti. Oluja počinje!
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Oluja

La Tempestad

, 2013., Meksiko, 0 min.
OlujaOlujaOlujaOlujaOlujaOluja
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Meksička priča o ljubavi, prevari, tajnama i intrigama. Viliam Levi je kapetan broda "Oluja" koji je će za svoju ljubav da prebrodi i najveću oluju.

Marina je menadžer hotela u gradu. Njena karijera nailazi na loš period kad sazna da njena majka Beatris Reverte boluje od teške bolesti.

U isto vreme u mestu ’’Nuestra Senjora del Mar’’ živi Damijan Fabre, mladi kapetan koji poseduje ribarski brod ’’La Tempestad’’ (Oluja). Damijan je zadužen za snabdevanje ribom fabrike ribljih konzervi ’’Neptun’’. Estersita, ćerka gradonačelnika, opsednuta je Damijanom, koji posle njenih upornih udvaranja popušta. 
U gradu se pojavljuje Mercedes Artigas, misteriozna i elegantna žena. Ona je vlasnica ’’Neptuna’’ i očajnički joj je potreban neko ko će spasiti fabriku od bankrota. Nudi Marini šansu da popravi svoj profesionalni život tako što će preuzeti finansijski i administrativni menadžment u fabrici. Marina prihvata da se preseli u grad, ali Mercedes krije veliku tajnu: ona je Marinina prava majka. Još dok je bila vrlo siromašna u nju se zaljubio kriminalac Ernesto koga je odbila, jer je bila zaljubljena u Leonarda sa kojim je ostala u drugom stanju. Besni Ernesto ubio je Leonarda, a Mercedes je pobegla i ubrzo posle toga rodila je blizankinje: Marinu i Magdalenu. Ernesto je oteo Magdalenu, obeščastio i osudio na život prostitutke. Da bi spasila Marinu od iste sudbine, Mercedes je odlučila da je da na usvajanje. Bogati i zgodni Ernan još od detinjstva je zaljubljen u Marinu. Dovoljno je moćan da dobije sve što poželi, ali Marina voli Damijana i da bi ga učinila ljubomornim prihvata Ernanovo udvaranje...


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala