Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lara
Napeta mediteranska ljubavna priča o dvoje mladih iz socijalno različitih slojeva
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena9/10

Lara

Larin izbor

, 2011., Hrvatska, 0 min.
LaraLaraLaraLaraLaraLaraLaraLaraLara
9.1
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Serija prati napetu ljubavnu priču koja mora da prebrodi brojne prepreke između sina iz bogate porodice, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne devojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić.

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora da prebrodi brojne prepreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i porodice, i odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na  lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno doprinosi romantičnoj atmosferi.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora da ode na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zarobljena u, za nju, stranom elitnom svetu dalmatinske aristokratije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrti i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tokom cele radnje serije.

Na jednom kućnoj zabavi jednostavna devojka Lara upoznaje Jakova, Jašu, mladog momka iz ugledne splitske porodice. On je dobro odgojen, no vrlo emotivan, pomalo zamoren roditeljskim očekivanjima i nesiguran u to šta želi da radi u životu. Jaša se upravo vratio sa školovanja iz inostranstva i zabava u porodici Zlatar priređena je u njegovu čast.

Otac proglašava njegovo preuzimanje posla, no Jašu više zanima mlada djevojka koju sreće u kuhinji. Jaša i Lara momentalno se zaljubljuje jedno u drugo i provode zajedno bal pod maskama. Nakon strastvene noći u vrtu, njegova majka Nela ih hvata i tera Laru iz kuće. Jaša se ne suprotstavlja majci, ali ipak odlazi za posramljenom Larom moleći je da mu oprosti. Lari je neugodno zbog provedene noći, jer se inače tako ne ponaša. Istovremeno, Jašina majka vrši pritisak na oca da se sinu pronađe prava djevojka. Uverena da Jaša još uvek viđa Laru, majka nastoji da joj uništiti buduću karijeru. U obitelji Zlatar kreću burni sukobi zbog Lare. Jaša shvata da njegova porodica nije ono što je mislio. Da bi pokazao porodici da će se odupreti njihovim stegama, Jaša odlučuje da ode iz porodične firme i da sam započne život. Njegov otac teško podnosi takvu odluku i doživljava srčani udar. Jaša se oseća krivim i umesto oca prihvata da isplovi sa tovarom robe. Oprašta se od Lare i tom prilikom je prosi. Nakon tajnog venčanja vodi je u porodičnu kuću i traži od svojih da je prihvate, pošto je ona i zvanično postala njegova žena. Lara ostaje u nepoznatoj sredini nalik paklu, zagledana u horizont da čeka Jašu.

Radnja u drugoj sezoni odvodi nas šest godina nakon dešavanja u 1. sezoni. Odnos Lare i Jakova je na velikom testu i njih dvoje će morati da se suprotstavi svima koji žele da ih rastave i da im unište sreću. Jakov i Lara vraćaju se starom životu u vili Zlatar nakon finalne borbe sa zlim Dinkom. Uskoro će ih razveseliti najlepša vest na svetu, ali i posetiti okrutna bolest. Mogu li Jakov i Lara da podnesu još jedno razdvajanje, može li se hrabri Jaša ponovo izboriti za sreću svoje porodice i hoće li zla kletva koja ih prati napokon biti prekinuta?


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala