Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prvi trejler za film  Zove divljine
Studio „20th Century Fox“ objavio je prvi trejler za film „Zov divljine“, koji predstavlja najnoviju holivudsku ekranizaciju istoimenog romana Džeka Londona.
27. novembar 2019.

Prvi trejler za film " Zove divljine"

 Od reditelja hvaljenog filma Kako da dresirate svog zmaja, Krisa Sandersa, 20. februara u bioskope stiže kultna priča Zov divljine o psu i čoveku koji se, u vremenima Zlatne groznice s kraja 19. veka, sreću i zbližavaju u Jukonu u Kanadi.

Nakon što je glavna uloga 1935. godine poverena tadašnjoj holivudskoj zvezdi Klarku Gejblu, a nakon toga 2009. manje poznatom glumcu Kristoferu Dempsiju, u najnovijoj verziji filma Zov divljine u ulozi Džona Torntona, iskusnog tragača za zlatom, naći će se holivudska legenda Harison Ford.

Bak je pas velikog srca ćiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske tokom Zlatne groznice.

Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

Zov divljine koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Osim Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, popularni francuski glumac Omar Si i drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala