Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi
Premijera filma zakazana je za 27. decembar, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.
27. novembar 2019.

Komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi

 Samo nekoliko dana posle premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u do sada neviđenoj ulozi – mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija Grišu, raskalašnog mladića koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac inscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti.

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

„Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove“, otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva...

Distributeri filma su „Stars medija int“. i „Delius film“.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala