Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nove priče, intrige i ljubavi u trećoj sezoni „Vojne akademije“
Prva epizoda nove, treće sezone popularne serije „Vojna akademija“ premijerno je emitovana sinoć na Prvom programu RTS-a.
20. februar 2017.

Nove priče, intrige i ljubavi u trećoj sezoni „Vojne akademije“

Prva epizoda nove, treće sezone popularne serije „Vojna akademija“ premijerno je emitovana sinoć na Prvom programu RTS-a. Pred gledaocima je novih 15 epizoda u režiji Dejana Zečevića, a glumac Bojan Perić ističe da gledaoci mogu da očekuju mnoge novine.

Kao svojevrstan uvod u novi serijal gledali smo najpre film Vojna akademija 3, koji je u bioskopima pogledalo 120.000 gledalaca. Sa jasnim edukativnim ambicijama ova generacijska serija i film postali su fenomen.

Na pitanje kakvu transformaciju beleži kadet Stošić u vojničkom stroju, Perić objašnjava da Stošić sve više sazreva.

„Ovaj put nije on taj kome se komanduje, već je on taj koji komanduje na vojnoj akademiji. To oberučke prihvata i dočekuje novu generaciju mladih kadeta, koji u seriji sada zauzimaju naše mesto“, kaže Perić.



Prema njegovim rečima, na taj način se pokazuje da vojna akademija nastavlja da živi svoj život, da dolaze neki novi ljudi, a Stošić sada ima tu vaspitnu ulogu.

„Meni je bilo veoma zanimljivo da gledam kako to mladi ljudi prihvataju kada im jedan Stošić, koji je bio buntovan, komanduje i daje moralne pridike. Moram priznati da mi je to bio jedan od najvećih i najizazovnijih zadataka koje sam imao do sada“, ističe Perić.

Nove epizode, kako kaže, donose nove priče, nove intrige, nove ljubavi i sve ono što nosi jedan život.

„Meni je fascinantno kako je producent serije uspeo da prepozna vojnu akademiju kao instituciju, koja u velikoj meri odražava naše društvo u malom. To je prikaz nove generacije koja dolazi, ali tu su i stari likovi, koje je publika zavolela, koji su sada oficiri“, objašnjava Perić.

Zvezda Vojne akademije kaže da je „tim snova“ koji već tri sezone radi na ovoj seriji sada samo proširen.

„Produkcijska kuća i Ministarstvo vojske fantastično sarađuju na ovoj seriji. Reditelj Dejan Zečević je taj koji već godinama unazad odlično diriguje“, istakao je mladi glumac.

Perić ističe da cela ekipa voli to što radi i da je ona sada proširena mladim glumcima.

„Kao učesnik serije kada gledam mlade ljude koji uz nju stasavaju, mislim da je došlo vreme da gledaoci zavole neke nove likove. Dolaze novi melodramatični trenuci i žanrovska promena serije. Sve na šta smo navikli biće tu i još više od toga“, zaključio je Perić.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala