Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U bioskopima: Veliki kineski zid
Akcija, avantura, fantastika, spektakl… U bioskopima je od četvrtka, 19. januara.
18. januar 2017.

U bioskopima: Veliki kineski zid

 

Akcija, avantura, fantastika, spektakl… „Veliki kineski zid“, najskuplji film ikada u celini snimljen u Kini, sa oskarovcem Metom Dejmonom u glavnoj ulozi, u bioskopima je od četvrtka, 19. januara.

Režiju potpisuje Džang Jimo, majstor vizuelnih umetnosti, efekata i stila, jedan od najpoznatijih filmskih autora današnjice.



Radnja filma Veliki kineski zid je smeštena u drevnu Severnu Kinu. Vojnik plaćenik Vilijam Garin predvodi kvintet ratnika izmučenih u borbi, gladnih bogatstva, moći i slave. Jedan od njih, Francuz po imenu Bušard, poseduje znanje o novom oružju, eksplozivnom barutu koji im svima može doneti novac o kojem sanjaju.

Nakon što su jedva preživeli okršaj sa pustinjskim plemenom, grupu je jedne noći napao nevidljivi neprijatelj. Pre nego što su izgubili saputnike u tom napadu, Garin i Tovar su uspeli da uzmu čudan, magnetni kamen, kao i još jedan trofej – odsečenu kandžu onoga što ih je svirepo napalo. Nešto što nikad do tad nisu videli.

Dva preživela stižu do Kineskog zida i predaju se nepoznatoj vojsci koja se zove Bezimeni red. Borave unutar zaštićenog okruženja po imenu Tvrđava grad, užurbanoj vojnoj ispostavi s neverovatnim tehnologijama, koje im pomažu da zaštite stanovnike od nečeg zlog što se nalazi izvan zida.

Kad talasi zastrašujućih zveri koje nameravaju da prožderu svet opkole masivnu strukturu, potraga glavnog junaka za bogatstvom pretvoriće se u putovanje ka herojstvu. On se priključuje ogromnoj armiji elitnih ratnika i suočava sa nezamislivom i naizgled nezaustavljivom silom.

Između hrabrosti i straha. Između čudovišta i ljudi. Stoji zid koji nikad ne sme pasti.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala