Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Anđelina Džoli i Bred Pit razvešće se privatno
Anđelina Džoli i Bred Pit saopštili su da su se dogovorili da proces razvoda braka vode u privatnom aranžmanu.
13. januar 2017.

Anđelina Džoli i Bred Pit razvešće se privatno

 

Anđelina Džoli i Bred Pit saopštili su da su se dogovorili da proces razvoda braka vode u privatnom aranžmanu i da će raditi na okupljanju svoje porodice.

Oni su, u saopštenju koje je u ponedeljak uveče dostavljeno agenciji AP, naveli da će detalje o svom razvodu ubuduće držati u tajnosti, a razvod će voditi privatni sudija.

"Strane i njihovi pravni savetnici potpisali su sporazum o zaštiti prava na privatnost svoje dece i porodice držanjem svih sudskih dokumenata u tajnosti i angažovanjem privatnog sudije koji će donositi sve potrebne pravne odluke i olakšati brzo rešavanje bilo kakvih preostalih pitanja", navodi se u saopštenju.

Roditelji su se, dodaje, obavezali da deluju jedinstveno kako bi im se porodica brzo oporavila i ponovo okupila.

Ovo je prvo zajedničko saopštenje dvoje glumaca u vezi sa njihovim razvodom otkako je Anđelina Džoli u septembru podnela zahtev za razvod braka, a tada je jedan od njenih advokata izjavio da je to učinila "radi zdravlja svoje porodice".

Vlasti istražuju navode da je Bred Pit zlostavljao njihovog 15-godišnjeg sina tokom privatnog leta, ali izvori bliski slučaju kažu da je glumac oslobođen krivice.

Privatne sudije se često koriste u slučajevima razvoda poznatih, kako bi se mnogi detalji procesa razvoda sakrili od javnosti dok se ne okonča, napominje američka agencija.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala