Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najprofitabilnija glumica u 2016.
Forbes magazin proglasio je Skarlet Johanson najprofitabilnijom glumicom u 2016. godini.
4. januar 2017.

Najprofitabilnija glumica u 2016.

Forbes magazin proglasio je Skarlet Johanson najprofitabilnijom glumicom u 2016. godini. Njeni filmovi, među kojima su "Captain America: Civil War" i "Hail Caesar!", zaradili su globalno 1,2 milijarde dolara u poslednjih godinu dana.



Na drugom mestu su njeni saradnici na Marvelovim filmovima Kris Evans i Robert Daun Junior sa zaradom od po 1,15 milijardi dolara.

Prošle godine na vrhu liste je bio Cris Prat, a 2014. godine Dženifer Lorens.

Forbes kreira ovu listu sabirajući zaradu od prodaje karata širom sveta. Na listi nisu animirani filmovi u kojima zvezde samo pozajmljuju svoje glasove.

U ovogodišnjih Top 5 su i australijska glumica Margot Robbie koja je glumila u filmu "Suicide Squad" a koji je imao dobit od 756 miliona dolara, i Amy Adams zahvaljujući trenutnom filmu "Arrival" i prošlom "Batman v Superman: Dawn of Justice" u kojem je glumila Lois Lane.

Britanska glumica Felicity Jones debitovala je na ovoj listi nakon što je "Rogue One: A Star Wars Story" u prve dve nedelje zaradio 805 miliona dolara. Ona je glumila i u drami "A Monster Calls" i u "Infernu" sa Tom Hanksom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala