Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šta nas očekuje u novogodišnjoj noći?
Kako lepše porvesti praznike, ako ne u krugu porodice. Da vam ulepšamo atmosferu, nudimo vam preporuku filmova koje možete pogledati tokom praznika.
30. decembar 2016.

Šta nas očekuje u novogodišnjoj noći?

 

Ulepšajte vašoj deci poslednji dan ove godine!

31.decembra u 9 časova na kanalu Prva Srpska televizija emitovaće se animirani dečiji film "Artur i Maltazarova osveta".

Ukoliko im se ne svidi taj film, 35 minuta kasnije na RTV1 mogu pogledati "Betoven 4" i krenuti u avanturu sa poznatim bernandincem, koji pravi zvrčke kao i uvek. Na istom kanalu oko 15 časova, biće takođe emitovan i "Betoven 5".

 

Mislimo mi i na vas, ne samo na vaše najmlađe. Na Pink2 kanalu, u 8 časova biće emitovan film "Jedan sjajan Božić" , pogodan za celu porodicu. 

Ukoliko ste više tip za naučnu fantastiku, onda vam preporučujemo film "Hulk" koji će biti prikazan u 20 časova  na kanalu Pink2.  

 

 

Kao poslasticu preporučujemo vam film "Inspektor Gedžet", urnebesnu komediju koja će vas nasmejati do suza, na kanalu B92 u 22h.

Za ljubitelje akcionih filmova RTS2 se pobrinuo da u Novu godinu uđemo sa Džeki Čenom - od 14 časova 31.decembra pa do 5 časova 1.januara možete pogledati ciklus njegovih fimova "Mladi gospodar", "Velika tuča", "Klopa na točkovima", "Gospodar Zmaj", "Ruka smrti", "Neustrašiva hijena", "Zmajeva pesnica", "Drveni ljudi Šaolina" i "Zmija i ždral Šaolina". Satnicu možete pogledati na sledecem linku.

 

 01.januara ne propustite film "Pink Panter" koji će biti emitovan u 11časova na kanalu Pink2. Smotani instruktor koji pokušava sprečiti pljačku vrednog dijamanta, osvojiće vaša srca.

Takođe, na istom kanaluu 17 časova, pogledate "Od prade do bez nade". Nora i Meri žive na Beverli Hilsu. Dok Meri provodi dane u šopingu, Nora želi postati pravnik i uči. Nakon što im je  nenadano umro otac, sestre ostaju bez novaca i kuće, pa su prisiljene da se odsele kod tete u siromašniji deo grada. Tu počinje njihova priča  gde se moraju naviknuti na „stvarni svet“. Cure će morati naći posao, a uskoro će  ući i novi muškarci u njihov život. Jedan će doneti radost, a drugi veliku tugu...

Za ljubitelje akcije i avanture na kanalu Prva Srpska televizija u 19časova biće prikazan film "Herkul". Istorijsko-akcijski film snimljen je prema popularnom stripu Radical Comicsa.

Ukoliko bacite pogled na šemu televizijskog programa za narednih sedam dana na sajtu MojTV.net, videćete veliki izbor filmova i serija koje će biti emitovane narednih dana, a koje možda nismo obuhvatili ovom preporukom ali svakako zavređuju pažnju.

Podelite vaše mišljenje sa nama, i preporučite nam vaše favorite. 

 

Ekipa MojTV-a želi vam srećne praznike i uspešnu 2017.godinu. Uživajte! 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala