Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Saveznici (Allied) - Trejer
U bioskopma od 1.decembra 2016. film Roberta Zemeckisa "Saveznici" (Allied)
26. novembar 2016.

"Saveznici" (Allied) - Trejer

 

Režija: Robert Zemeckis
Uloge: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris
Scenario: Steven Knight
Žanr: ljubavna ratna drama
Studio: Paramount

Premijera filma "Saveznici" (Allied), sa Bredom Pitom i Marijan Kotijar u glavnim ulogama, biće premijerno prikazan u Srbiji 1. decembra, saopštio je distributer Taramount.

Kako se navodi u saopštenju, film će biti prikazan u okviru "Ženske večeri" od 20 sati u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i u Podgorici, a karte su već u prodaji.



Film je špijunski triler, ratna drama i ljubavna priča izmedju dvoje atentatora koji su možda srodne duše ili smrtonosni neprijatelji, ili oba. Reditelj filma Robert Zemekis stvorio je raskošnu priču poput onih iz zlatnog doba Holivuda, punu misterije, uzbudjenja i uzavrelih strasti, ali ispričanu uz pomoć napredne tehnologije 21. veka.

Maks Vejtan (Bred Pit) i Marian Bosežur (Marion Kotijar) su eksperti za obmanu, prerušavanje, nagadjanje i ubistvo. Kad se slučajno zaljube jedno u drugo usred izuzetno opasne misije, jedina nada im je da prestanu sa obmanama, ali umesto toga, sumnja i opasnost postaće srž njihovog braka u toku rata, a oni će se naći u potencijalno smrtonosnom testu lojalnosti, identiteta i ljubavi... koji će imati globalne posledice, saopštava Taramount.

Pogledate trejler.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala