Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi šou Izvedi me
Televizija Pink nastavlja sa brojnim iznenađenjima u novoj sezoni.
17. novembar 2016.

Novi šou "Izvedi me"

Nakon treće sezone najgledanijih muzičkih takmičenja “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”, kao i jednog od najpopularnijih šou programa “Ja imam talenat”, u Srbiju stiže do sada neviđeni format na ovim prostorima i to na ružičastoj televiziji.

Najveći i najuspešniji dejting format svih vremena “Izvedi me” počinje sa emitovanjem 21. novembra i prikazivaće se svakog ponedeljka.

U ovom novom projektu Televizije Pink, kandidat, mlad muškarac, ima zadatak da osvoji srce jedne od trideset devojaka koje će učestvovati u ovom takmičenju.

Osvojiti srce jedne devojke sigurno neće biti lak zadatak, a oni će ih osvajati kako fizičkim izgledom, tako i intelektom i sposobnostima.

Vreme je da ove jeseni vidite kako se spajaju novi parovi i ludo se zabavite.

Voditelj ove neverovatne emisije za upoznavanje biće Andrija Milošević, koji će svakako doprineti da ovaj šou bude još popularniji među publikom.



– Nisam pratio šta se dešavalo u tom rijalitiju u svetu, ali očekujem veliki uspeh i očekujem da će biti veoma zanimljivo gledaocima u Srbiji i regionu – rekao je Andrija.

Ne propustite prvu epizodu jednog od najgledanijih pou programa “Izvedi me” 21. novembra od 21:15h samo na Televiziji Pink!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala